Nga Kafka te Kafka, Maurice Blanchot. Book from Albania

Nga Kafka te Kafka, Maurice Blanchot. Book from Albania

Quantity:
     1 available for sale
Buy It Now For:
$17.99

Shipping:
$14.99    Standard Shipping from outside US (5 to 10 business days) - (more details)
Returns:
7 day money back, buyer pays return shipping - (more details)
Visitor Count:
12 views
Condition:
New
Payment Methods Accepted:
PayPal AcceptedChecks / Money Orders Accepted Check or Money Order
Purchase Protection Offered:
PayPal Buyer Protection - Safer Shopping

recommend to a friend by email share on facebook share on twitter share on pinterest

Item Description

Item Details

UniSquare Item ID:
2089705
Condition:
New

Item Description

Titulli: Nga Kafka te Kafka

Origjinali:

Gjinia: Roman

Autori: Maurice Blanchot

Shqipëroi: Balil Gjini

Shtëpia botuese: Arka e Noes

Viti: 2021

Fq. 250

Pesha: 0.3 kg

ISBN: 978-9928-4639-1-3

Ky libër është në gjuhën shqipe

Mbi librin

"Nga Kafka te Kafka" është një vepër eseistike e cila na jep një tablo të jashtëzakonshme se si është ndërtuar vepra letrare e Kafkës, por ajo është gjithashtu edhe një tablo e letërsisë si një krijim kompleks që njëkohësisht i përket edhe jo shkrimtarit që e krijon atë.

" Vepra e Kafkës është kjo tablo që quhet vdekje, por është edhe veprimi i errësimit, apo i fshirjes së saj. Por, njëlloj si vdekja, ajo s'mund të errësohet, përkundrazi, shkëlqen admirueshëm prej asaj orvatjeje të kotë që bëmë për ta shuar. Ja përse ne e kuptojmë veçse duke e tradhëtuar dhe leximi ynë vërtitet ankthshëm rreth një keqkuptimi.

" Do të ishte e padrejtë " dhe qesharake - të thonim se te çdo shkrimtar ka një Brod dhe një Kafkë, se shkruajmë veçse kur kënaqim pjesën aktive të vetvetes, se bëhemi të famshëm veçse kur, në një farë çasti, i besojmë përkushtimit të pakufishëm të një miku. Padrejtësi do të ishte po t'i jepnim Kafkës të gjithë meritën e pastërtisë letrare " ngurimin para shkrimit, refuzimin për të botuar, vendimin për ta shkatërruar veprën " dhe po t'i ngarkonim kopjes së fuqishme miqësore të gjitha përgjegjësitë që janë të lidhura me administrimin tokësor të një vepre shumë të lavdishme.


Payment and Shipping Details


Seller IP Address: Albania - Albania

Shipping services available:
Shipping / Handling Cost Cost For Each Additional Item Service
$14.99 $0.00 Standard Shipping from outside US (5 to 10 business days)

Shipping Restrictions - Shipping is not available to the following regions/countries:
Africa: Libya, Niger, Namibia, Mozambique, Morocco, Mayotte, Mauritius, Mauritania, Malawi, Madagascar, Nigeria, Liberia, Lesotho, Kenya, Guinea-Bissau, Guinea, Ghana, Gambia, Gabon, South Sudan, Zimbabwe, Zambia, Western Sahara, Uganda, Tunisia, Togo, Tanzania, United Republic of, Swaziland, Sudan, Mali, Somalia, Sierra Leone, Seychelles, Senegal, Sao Tome and Principe, Saint Helena, Rwanda, Reunion, Congo, Republic of the, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde, Central African Republic, Chad, French Southern Territories, Comoros, Congo, The Democratic Republic of the, Cote D'Ivoire, Djibouti, Egypt, Algeria, Equatorial Guinea, Ethiopia, Angola, Eritrea
Central America and Caribbean: Antigua and Barbuda, Trinidad and Tobago, Panama, Aruba, Bahamas, Guatemala, Cayman Islands, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Barbados, Guadeloupe, Grenada, Sint Maarten, Belize, Nicaragua, Dominican Republic, Dominica, El Salvador, Curacao, Virgin Islands, U.S., Martinique, Cuba, Jamaica, Virgin Islands, British, Montserrat, Honduras, Haiti, Anguilla, Turks and Caicos Islands
Europe: Albania
Oceania: Vanuatu, Northern Mariana Islands, United States Minor Outlying Islands, Tokelau, Tuvalu, Tonga, Wallis and Futuna, American Samoa, New Zealand, French Polynesia, Fiji, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Cook Islands, Micronesia, Federated States of, Nauru, New Caledonia, Solomon Islands, Cocos (Keeling) Islands, Christmas Island, Niue, Norfolk Island, Palau, Papua New Guinea, Pitcairn Islands, Samoa
Payment methods accepted:
  • PayPal Accepted
  • Checks / Money Orders Accepted Check or Money Order

Return Policy:
Item must be returned within: 7 days - Buyer pays return shipping costs.
Refund will be given as: Money back


Top