Historia e Spanjes, Vesga & Cortazar. Book from Albania

Historia e Spanjes, Vesga & Cortazar. Book from Albania

Quantity:
     1 available for sale
Buy It Now For:
$22.99
Shipping:
$27.99    Standard Shipping from outside US (5 to 10 business days) - (more details)
Returns:
7 day money back, buyer pays return shipping - (more details)
Visitor Count:
22 views
Condition:
New
Payment Methods Accepted:
PayPal AcceptedChecks / Money Orders Accepted Check or Money Order
Purchase Protection Offered:
PayPal Buyer Protection - Safer Shopping

recommend to a friend by email share on facebook share on twitter share on pinterest

Item Description

Item Details

UniSquare Item ID:
2090012
Condition:
New

Item Description

Titulli: Historia e Spanjës, nga zanafilla deri në ditët tona
Origjinali: Breve historia de España
Gjinia: Histori
Autori: Fernando García de Cortázar, Josè Manuel González Vesga
Shqipëroi: Anila Bitri, Sonila Kora, Kujtim Ymeri
Shtëpia botuese: Dituria
Viti: 2012
Fq. 560
Pesha: 0.901 kg
ISBN: 978-9928-103-45-1

Koment nga autorët

Historia e Spanjës apo historia e spanjollëve? Për historianin e fundshekullit XX, i çliruar nga tundimet e uniformitetit të shekullit XIX, nuk është e lehtë të vendosë të zgjedhë një term të përshtatshëm për tre mijë vjetët e fundit të kronikës gadishullore.

Deri dje, termat hapësirë gjeografike, protagonistë njerëzorë, ndjenjë kombëtare dukeshin sinonimikë, ndërsa sot ndjesitë e atyre që u përfshinë në këtë komunitet të quajtur Spanjë nuk janë unanime. Ndonjëherë, ndërgjegjia se i përket të njëjtës familje dhe lufta për ta mbrojtur atë nga i huaji imponohen mbi çdo mendim tjetër; të tjera herë, ekzagjerohen ndryshimet, duke kërkuar të këputen lidhjet e forcuara ndër vite mes kulturave gadishullore.

Me angazhimin për t'iu shmangur këtyre paragjykimeve, ky libër është një paraqitje detyrimisht e shkurtër e shekujve të historisë sonë, e krizave dhe mëdyshjeve të saj, e arritjeve social – ekonomike dhe e shpresës për ditë më të mira. Dhe, natyrisht, Historia e Spanjës nuk do të jetë vetëm historia e mbretërve dhe heronjve, por edhe ajo e parmendës dhe e kopeve, e udhëtimeve detare dhe e burokracisë, e ligjeve dhe librave, dhe mbi të gjitha një kujtim për ata që vuajtën traumën e skllavërisë, shfrytëzimin apo dhimbjen... të cilët retorikat patriotike i kanë harruar.

_______________________________________________________________

 

Payment

 

We accept payments through PayPal.  eCheck, Credit or Debit cards are accepted by PayPal.

 

Shipping discounts will only apply to multiple purchases combined in one invoice and paid with one payment.  If you are still shopping, let us know.  Please request an invoice when shopping is completed.

 

Shipping

 

We ship Monday through Friday.

 

We ship within 1-2 days of receipt of payment, excluding weekends and holidays.

 

Standard delivery depending on your location. It can be different than eBay calculation.

 

Shipping is provided by the Albanian Postal Service or other service if you want.

 

Shipping include standard shipping with tracking number.

 

Shipping and handling combined fees for packages:

 

0 – 100 gr = 6.99$

101 – 250 gr = 8.99$

251 – 500 gr = 14.99$

501 – 1000 gr = 27.99$

1000 – 2000 gr = 45.99$

2000 – 3000 gr = 59.99$

3000 – 4000 gr = 79.99$

4000 – 5000 gr = 99.99$

 

 

 

 

Customer Service

 

We strive to provide you with quality products at an affordable price and excellent Five Star customer service.  Your satisfaction is our goal.  If for any reason you have any questions or concerns, please contact us.  We respond to your emails as quickly as possible with the utmost care and concern.

 

PLEASE READ!  We rely on customers comment and rating points.  Please leave positive feedback with four 5-Star-Detailed Selling Ratings (DSR).   Please contact us before leaving anything other than a five-star rating.  We appreciate the opportunity to provide a quick and fair resolution.  Thank you in advance for your cooperation.

 


Payment and Shipping Details


Seller IP Address: Albania - Albania

Shipping services available:
Shipping / Handling Cost Cost For Each Additional Item Service
$27.99 $0.00 Standard Shipping from outside US (5 to 10 business days)

Shipping Restrictions - Shipping is not available to the following regions/countries:
Oceania: All Nations
Africa: Algeria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde, Central African Republic, Chad, Comoros, Congo, Republic of the, Congo, The Democratic Republic of the, Cote D'Ivoire, Djibouti, Egypt, Equatorial Guinea, Eritrea, Ethiopia, French Southern Territories, Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Kenya, Lesotho, Liberia, Libya, Madagascar, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Morocco, Mozambique, Namibia, Niger, Nigeria, Reunion, Rwanda, Saint Helena, Sao Tome and Principe, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Sudan, Swaziland, Tanzania, United Republic of, Togo, Tunisia, Uganda, Western Sahara, Zambia, Zimbabwe
Central America and Caribbean: Anguilla, Antigua and Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, Cayman Islands, Cuba, Curacao, Dominica, Dominican Republic, El Salvador, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Martinique, Montserrat, Nicaragua, Panama, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Sint Maarten, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Virgin Islands, British, Virgin Islands, U.S.
Europe: Albania
Middle East: United Arab Emirates
South America: Chile, Peru
Southeast Asia: Singapore
Payment methods accepted:
  • PayPal Accepted
  • Checks / Money Orders Accepted Check or Money Order

Return Policy:
Item must be returned within: 7 days - Buyer pays return shipping costs.
Refund will be given as: Money back


Top